Jump to content


Photo
- - - - -

FieldPoint IO Point dosen't work in .exe file


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Thang Nguyen

Thang Nguyen

    Very Active

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Location:North Carolina
  • Version:LabVIEW 2010
  • Since:2006

Posted 18 May 2007 - 03:45 PM

Hi,
I am working with FieldPoint. Everything work fine, until I built the .exe file. When I click on the FieldPoint IO Point I see the browse ... But when I select it there is a pop up window appear for 1 sec then it disappear. I can not select the channel. Can anyone tell me how to fix this?

THank you,
Thang Nguyen
Nothing is impossible, just do it!!!

#2 Thang Nguyen

Thang Nguyen

    Very Active

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Location:North Carolina
  • Version:LabVIEW 2010
  • Since:2006

Posted 19 May 2007 - 08:12 PM

Hi,
This is the project to build .exe file, I use only one control which is the FP IO point. I can not open to select it.
I use LabVIEW 8.2.1.
Please check it for me.Highly appreciate for your time,
Thang Nguyen
Nothing is impossible, just do it!!!

#3 Ashish Uttarwar

Ashish Uttarwar

    More Active

  • Validating
  • PipPip
  • 36 posts
  • Version:LabVIEW 2011
  • Since:2011

Posted 03 July 2007 - 05:28 PM

Thang,

You need to add a Fieldpoint target inthe project. This will allow you to add cFP channels.

There is a knowledgebase on NI discussing this. You can find it here (http://digital.ni.co...6257241006D7C77).

After you add the cFP in the project, MOVE the "Test.vi" under the cFP and open it. This will allow you to browse to the channels of the cFP.

I hope this helps.

Regards,
Ashish
- Ashish