Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'application reference'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello forum LAVA-ites, I am attempting to write a Tools Menu item to slot into the IDE. The intent of this "Tools" VI is that it determines the application instance that launched it and dynamically run a VI in that application instance so that the launched VI can access VIs in that instance. This is basically a custom Unit Testing tool that looks for particular VIs in the project that houses the application instance. I was attempting to use the App.MenuLaunchApp property in this "Tools" VI so that I could wire up an Open VI Reference node with the right application instance and the name of the VI to run dynamic VI to run. I added an extra indicator on the launched VI to show what application context it is running in. If I have a VI open from a Project and then launch the "Tools" VI from the Tools menu, then the dynamically run VI indicator shows "My Computer" (referring to the project housing the application instance). However - if I launch the "Tools" VI from the Tools Menu while Project Explorer is showing then the dynamic VI launches in the NI.LV.Dialog irrespectively (the indicator on the front panel of this VI shows this). Is this expected behaviour? Is there a way around this so that the dynamic VI gets loaded into the right application instance even if launched from Project Explorer? Thanks in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.