Jump to content

Viswanath

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About Viswanath

  • Rank
    LAVA groupie
  • Birthday 06/10/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dublin Ireland
  • Interests
    Image processing, simulation, data acquisition

LabVIEW Information

  • Version
    LabVIEW 8.2
  • Since
    2008
  1. Hello all, I recently installed AVT GUPPY F-036B firewire camera. I am using LabVIEW 8.2 and IMAQdx 2.0.5. The camera is working properly with internal trigger acquisition mode. I can vary frame rate by adjusting shutter speed. When i want to trigger externally using Format 7_mode 0, i get lower number of frames per sec than applied external pulse. Suppose, i have taken a particular case in which applied pulse frequency is 25Hz pulse with pulse width 50 microsec.his pulse is applied to hirose cable attached to the camera and used Triggered grab.vi from example finder in IMAQdx palette. When i run the vi frame rate measure is only 6.8fps at max. What could be causing the decrease in frame rate?? I have attached all the camera attributes parameter values and triggered acquisition vi image etc. Any help is greatly appreciated. Thanks
  2. QUOTE (pallen @ Jul 23 2008, 06:30 PM) Hi djolivet, Thanks for your valuable clue. I did generate two signals with low frequencies and i have attched the VI with this post. I can not generate two channel outputs with different frequencies, for example in channel-1, frequency was 10000Hz and in channel-2, frequency was 10Hz and i started VI execution but it shows error indicating that frequency must be less than or equal to half of sampling rate. Please help me, my extream oprational requeriments are 10Hz to 100kHz of frequency. Thanks very much to all Viswanath
  3. Hi all, I am trying to generate two analog output waveforms at the same time using two analog out put channels of NI USB 6221 DAQ board. Here is the vi attached which i used. when i run the vi i can see only one out put and after sometime it says error and i found think the problem with this vi is triggering, but i am stuck with this since last month, please help me out with correct vi. My aim is to generate two waveforms and at different amplitudes and with different phases and at different frequencies independently using two AO of DAQ. Regards viswanath
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.