Jump to content

dante_34

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About dante_34

  • Rank
    I've come back for more.

LabVIEW Information

  • Version
    LabVIEW 2013
  • Since
    2006
  1. Hello I tried: add the headers in VI, in the web service, disable the cache form the glassfish server and activate pool, lower the timeout of the cache and pool, but until now nothing
  2. Hello I have a problem with http VI’s and external web services (RESTful) and I’m using LabVIEW 2013. In NetBeans I create a project with a GET web service from a table in MySQL, so I use http VI’s for accessing the service (blog diagram .png), receiving the information in JSON (front panel.png) and took the information I needed (in this case the “slActualValue†value). I have a program that inserts new values in the database and in chrome the service works fine but if a want to do the Vi in a while loop to update or receive new values, the the next JSON data form the web service is the same as the first call, but if I go to the NetBeans project and do the deploy again the JSON data changes. I ask about this problem from the experts in web services (RESTful) and they say that is the cookies in the LabVIEW program, so I create add a cookie file .txt but im not confident about the format of the file(the example is in this post) or if there something amiss in the LabVIEW VI’s Cookie.txt file # Netscape HTTP Cookie File # http://curl.haxx.se/rfc/cookie_spec.html # This file was generated by libcurl! Edit at your own risk. UNKNOWN FALSE 10.18.9.32:8080/arto FALSE 0 ID 0
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.