Jump to content

The A-Man

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About The A-Man

  • Rank
    LAVA groupie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hickory, NC

LabVIEW Information

  • Version
    LabVIEW 8.6
  • Since
    1990
  1. Hello, my name is Alvin Moore, and I am a (mostly) lurker. I like to catch up on what's happening here, it seems more has been going on here than on info-LabVIEW lately. I have used LabVIEW a long time, since 1990, but haven't done much with the OOP stuff that is new in latest releases. I am using LabVIEW 8.2.1 for development; I have LabVIEW 8.5 and have looked at it some but am not at a good point to switch yet. I work for Corning Cable Systems, in Hickory, NC, as the in-house programmer for testing and instrumentation in R&D. We test new fiber optic cable prototypes before they go to production.
  2. Dave, Does your utility work with LV 8.0.1. I heard of this some time ago but just now tried it, and I never see the button enabled when I run it in LV 8. I've made sure my tunnels are defined in at least one case, and even that the vi has been saved so it is not untitled. Is there an INI file setting I have to have turned on to make this scripting work? I tried the SuperPrivate etc, etc one, but still it did not work for me. Thanks, Alvin Moore Corning Cable Systems Sorry, did not read through all the later posts. I found the LV 8 version. Thanks all. Alvin, Corning Cable Systems
  3. Excellent! I fiddled with this for an hour on Wednesday and could not figure out the odd behavior in LV 6.1. Your solution is great, it solves the problem exactly. Thanks,
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.