Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'usb hid'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Trying to communicate with a TRIPP-Lite UPS via USB port. I thought this was going to be easy, Tripp-Lite sent me the protocol, creating the words to send and what to expect for answers. I was ready to go, but now I'm seeing they use HID Protocol. Which I had never heard of, but that's not so unusual. There is no com port, they use an ip address in the tripp-lite software. There is no network connections to the hardware so I'm guessing the ip address is being used by the software to address the USB Port. I'm just lost, is there something in labview that addresses HID communications?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.