Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.net control'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I posted this over in the NI forums as well, but maybe I'll have more luck over here. I just ran into an issue this morning after building an executable version of my program, which uses the Actor Framework. It contains a .NET control (version 3.5) on one of my front panels. There's a function that I call to pass some XML strings to the control, which then handles filling in the data. This works just as expected in the development environment, but when I build an executable and run that, the control just sits there without being properly filled in. I attached an error indicator to the invoke node, which is showing me this error: Error calling method InstrumentDataGridView.InstrumentDataGridView.LabVIEW_FillTableFromXML, (System.ArgumentNullException: Key cannot be null.Parameter name: key) <append><b>System.ArgumentNullException</b> in Experiment UI.lvlib:Experiment UI Panel.lvclass:Actor Core.vi:1->Actor Framework.lvlib:Actor.lvclass:Actor.vi:4->Actor Framework.lvlib:Actor.lvclass:Actor.vi.ACBRProxyCaller.D140000E I then ran DebugView to get some more detailed information on what was happening and here's the log that it spit out: 00000006 80.98936462 [3404] Created new AppDomain: ICAS-EPR.exe for Reflection 00000007 82.80818939 [3404] Created new AppDomain: ICAS-EPR.exe for Run 00000008 85.75064087 [3404] DNError: Error calling method InstrumentDataGridView.InstrumentDataGridView.LabVIEW_NotifyAcquisitionStopped (1172). System.ArgumentNullException: Key cannot be null. 00000009 85.75064087 [3404] Parameter name: key 00000010 85.75064087 [3404] at System.Collections.Hashtable.get_Item(Object key) 00000011 85.75064087 [3404] at NationalInstruments.LabVIEW.SyncInvokeTable.LookupControl(Object key) 00000012 85.75064087 [3404] at NationalInstruments.LabVIEW.DNRuntime.InvokeMethod(Int32 invokeType, Type type, ObjectId objectId, String methodName, Type[] parameterTypes, Int32[] parameterFlags, ObjectId[]& parameterIds) 00000013 85.75064087 [3404] 00000014 114.37963104 [3404] DNError: Error calling method InstrumentDataGridView.InstrumentDataGridView.LabVIEW_FillTableFromXML (1172). System.ArgumentNullException: Key cannot be null. 00000015 114.37963104 [3404] Parameter name: key 00000016 114.37963104 [3404] at System.Collections.Hashtable.get_Item(Object key) 00000017 114.37963104 [3404] at NationalInstruments.LabVIEW.SyncInvokeTable.LookupControl(Object key) 00000018 114.37963104 [3404] at NationalInstruments.LabVIEW.DNRuntime.InvokeMethod(Int32 invokeType, Type type, ObjectId objectId, String methodName, Type[] parameterTypes, Int32[] parameterFlags, ObjectId[]& parameterIds) 00000019 114.37963104 [3404] 00000020 133.64822388 [3404] Destroying AppDomain: ICAS-EPR.exe for Reflection 00000021 133.68054199 [3404] Destroying AppDomain: ICAS-EPR.exe for Run As you can see, I get a "System.ArgumentNullException: Key cannot be null." error when calling both LabVIEW_NotifyAcquisitionStopped and LabVIEW_FillTableFromXML. Neither of these functions throw that type of exception. I thought that maybe the constructor wasn't being called, but I added some code to the constructor to write to a file and that functioned as expected. Then I wrote a new function that wrote to a file and called that when the VI loaded. That function worked fine and didn't throw any errors. I am completely stumped as to why this is happening. Both the development environment and the executable use the exact same DLL code. I appreciate any help I can get!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.