Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '6225'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm reading a sine wave generated by a AO DAQ and reading this same signal with another AI DAQ and a DMM at the same time. AO is set at 0.65V AI RMS reads 0.5V±0.0056 DMM reads 0.46053V ± 0.00001 0.65/1.414=0.46 so the DMM read is accurate. What makes the RMS LabVIEW function not reporting the accurate information? Could it be the Glitch Energy affecting the read? On a side note, I also need an accuracy of 0.2%. AO generates a 3KHz signal at 0.65V (450KS/s @ 150S/Buffer). AI reads at 90KS/s at 15KS/channel. DMM a 34401A is set VAC. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.