Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ado'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I have an error that doesn't affect the functionality of my program, so for the moment I'm just ignoring it, but anyway I would like to know what is its cause and how can I solve it, or if it's safe to ignore it. I have a program that makes some tests and stores the data in some clusters, and then when the job is done it writes everything in a database. Then it asks if you want to start another job or end the program. Up to there everything works perfect. But if you choose to start another job without closing the program, after you complete it there's an error at the end of the database writing. The error is this: Error 505 occurred at NI_Database_API.lvlib:DB Tools Close Connection.vi->Escritura DB.vi->Interfaz Principal.vi Possible Reason: Open Command Object. ADO Error: 0x000001F9 As you can see in the attached image, in my database writing subVI I only open connection, use two "Insert Data" blocks and then close connection. I don't have any command references to use the Free Object block, so I don't know what's wrong. Thanks in advance for any help.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.