Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lan'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Guys, I'm back again..... I'm developing a software which talks to many devices using the TCPIP connection. On the PC where the software will work there are two lan boards. One is used to talk with the instruments and the other one will be used for other porpouse. Both are needed. Now the issue: using the TCPIP connection I have many problem on getting the connection to the devices. I don't have the same problem if I use the VISA. The only difference I can see between the two systems is that while I can choose the board where I want to open a connection on the VISA driver I can't do t
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.