Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'output'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a problem I was hoping you might be able to help me figure out. I need to be able to create 6 analog output channels that will have separate data files loaded into them. These channels will be started individually in a timed sequence. I am having trouble getting the analog DAQ tasks created. LabVIEW is complaining when I try to set them up as individual tasks in the same routine. I used a for loop on an array of data files and an array of channel names. The error code is suggesting that I set the channels up under one task. But the problem with that is that I don’t know how to get individual channels of that one task started. I created the initial for loop in Main.vi. This gives me error -50103. My single instance is in Main_1.vi. I am trying to use a PXI-6363 card initially because that is all I have now. But I will try to upgrade to a PXI-6733 when I get ready for the test. Is there something with the 6363 that doesn't allow for multiple tasks on the same card for the same function? Thanks for your help. Joe Main.vi Main_1.vi
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.