Jump to content
Sign in to follow this  
RaviPaike

getting Error code 56 when switching to RT target

Recommended Posts

Hi Guys,

PLz help me with this, my problem is when i switched to RT it errors out saying " error code 56:The network operation exceeded the user-specified oy system time". I ma using labview 71, simulation tool kit 2.0.2 and labview RT 7.1 Nowrmal desktop simulation runs ok but as soon as switched to RT target I get this error. plz guys help me out..

Thanks in advance

Ravi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Guys,

PLz help me with this, my problem is when i switched to RT it errors out saying " error code 56:The network operation exceeded the user-specified oy system time". I ma using labview 71, simulation tool kit 2.0.2 and labview RT 7.1 Nowrmal desktop simulation runs ok but as soon as switched to RT target I get this error. plz guys help me out..

Thanks in advance

Ravi

Hi Raviļ¼š

That's only a timeout error.You try the following step to see if it is helpful.

1.Make sure that the LAN work all right.

2.Amend the "timeout" property to make sure that your operation can contain the net delay.

Best regards

william

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.