Jump to content

Array of clusters front panel update LV8.01


Recommended Posts

It looks like a screen redraw issue...the clusters both contain the correct data...if you take another Windows app and drag its window over your VI front panel, then move it back, you'll see the cluster contains the correct data.

This problem seems to be fixed in the next LabVIEW release.

-D

Link to post
Share on other sites

Along with the screen redraw mentioned by Darren, it also appears to go away when you take the Event Structure out. The attached code is identical to yours, without the event structure.

Download File:post-3266-1143734396.vi

This problem seems to be fixed in the next LabVIEW release.

The next LabView release being 8.1? The problem is still there in 8.0.1, so I'm assuming you're beta testing ;)

Link to post
Share on other sites

Sorry guys...even from my days in the AE department long, long ago, it was drilled into our heads never to talk about potential release dates for unreleased software.

No points off for trying, though...

-D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.