Jump to content
Sign in to follow this  
ssteven121

Problems with Analog Output (NI-USB 6009)

Recommended Posts

Hi,

I'm trying to output an analog signal on an NI-USB 6009 DAQ device, but I keep getting error 200077 that says "Requested value is not a supported value for this property." Even though I'm wiring a constant (1V) into the write terminal, it's saying I'm inputting 10V (the device can only take 0-5V). Even with input of 0V it gives me the same error. When I use DAQ assistant, though, it works.

I've noticed some posts of a couple people having similar problems, but there's not a good answer. Any help would be appreciated,

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try wiring 0 and 5 constants to the minimum value and maximum value inputs of the DAQmx Create Channel vi.

If this doesn't work you could use the "Generate NI-DAQmx code" feature from the daq assistant by right clicking on the express vi after you've configured it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.