Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'locked'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have been seeing some weird behavior and was wondering if this is a known issue or if I have discovered something new. I have two projects that share several libraries and classes. One is a client application and one is a server. In order to test my code, I need to open both projects at the same time and run the main VIs. When I open the projects, the common libraries and classes are locked and I cannot edit them. So far, this appears to be normal. Where it gets strange is when I close one of the projects. If I have run the VIs to test something and then stopped them, closing the owning project of one of the main VIs DOES NOT cause the VI to also close. The correct project name is still indicated in the VIs window (lower left) and the project is clearly closed but the VI is still hanging around. The second thing that is weird is the common libraries and classes remain locked. Even closing the other project and returning the to the start-up screen does not correct this. The only way to edit those files again is to close LV completely and then reopen it. This is getting a bit tiring and I am just starting to develop this project. I am working with LV2012f3 but have not yet tested this in the 2013 beta. (I really do not want to port the whole project over at this time). Any thoughts? Anyone else seen this? I checked the known issues link and did not see anything related. http://www.ni.com/white-paper/13993/en thanks, -John
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.