Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ping'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, My project: We have 2 PXI-RT communicated by 2 connections: a fiber optics connection (not Ethernet), and an Ethernet connection. The FO connection is the main connection used to wsend a receive data. The Ethernet connection is only use when the FO connection is lost, in order to check if the "mute PXI" has lost the FO connection but is still on, or if the PXI has been switched off. The problem: Originally we used the "RT Ping controllers.vi" on the "Real-Time Utilities", but unluckily we changed the PXI controller and the new one is not supported by the library. The main
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.