Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'usb rs232'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm having difficulty communicating with a Tripp-Lite UPS via serial RS-232. One variable I need to rule out is the USB to RS-232 adapter cables I'm using. I seem to remember there being some chip sets that didn't work well so I thought I'd ask the group. I've tried two different cables. The SABRENT Model CB-FTDI using the FTDI chipset and the UGreen using the Prolific PL2303 chipset. Does anyone have any experience with these cables? Any cables/chipsets you have used before without problems? I'm heading down this path because when I send a command that should ask the unit
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.