Jump to content

Built exe shows two icons on task bar when launched


Recommended Posts

Hello there,

I have a weird problem with a very simple exe that I've built.

As you can see in the attached image, when I launch the application (which happens correctly) two icons show up on the task bar. Does anyone know whey this happens please?

Thank you,

Martin

Link to post
Share on other sites

Hello there,

I have a weird problem with a very simple exe that I've built.

As you can see in the attached image, when I launch the application (which happens correctly) two icons show up on the task bar. Does anyone know whey this happens please?

Thank you,

Martin

Hi Martin

(There is no image attached)

I have seen this before but not with LV2009 - what version of LV are you using?

Place the following in the .exe's ini file: HideRootWindow=True

This fixed it for me (LV 8.5.1 I think)

Cheers

-JG

Link to post
Share on other sites

Hi Martin

(There is no image attached)

I have seen this before but not with LV2009 - what version of LV are you using?

Place the following in the .exe's ini file: HideRootWindow=True

This fixed it for me (LV 8.5.1 I think)

Cheers

-JG

Great, thank you I will try that and see how I get on - thank you for the help. I do have LV2009. It seems intermittent as it did it this morning and then not this afternoon although I didn't do a rebuild.

Cheers,

Martin

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.