Jump to content
Sign in to follow this  
golzio

Set Control Value

Recommended Posts

Hi,

every time I tried to passe a Control Reference using "Set Control Value" I have the Error 1 (invalid input parameter at invoke node). Why is it not possible to pass a control reference using the invoke node??

Thanks

Golzio

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe you should be using a property node to set the control value.

It sounds to me like you're not passing the correct (if any) control reference to the node, or you don't have it linked to the desired control.

You can get a control reference by right-clicking on a control, and going to CREATE >> REFERENCE. Then using that reference with a property node to set/get control values.

Additionally, you can right click and CREATE >> PROPERTY NODE which essentially creates one that's already linked to the control reference. The only way I see you needing to use the first method is if you're passing the control reference to a subroutine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.