Jump to content

machine vision application


Recommended Posts

Hi There,

I am working on a LabVIEW project which is a machine vision application
I used a tab control  (3 pages).
1st page for the login interface ( press login button to go next page)
the second page is where I have to select the server ( image processing (page 3) ) and client ( another vi  receive data from the server via TCP/IP (localhost))
page 3 as I said  contains image processing
so my problem is when I open the client I can't use it until I close the first app
maybe the images will clarify better

 

client.png

clien.png

page3.png

page2.png

page1.png

Link to post
6 hours ago, Francois Normandin said:

Hi Makrem, 

my guess is that your top-most VI is set to be "modal".
https://labviewwiki.org/wiki/VI_class/Front_Panel_Window.Behavior_property

To change the behavior, go to the VI's properties and chose "Windows Appearance". Then select the "default" behavior. 

 thank you sir this is very helpful

the problem solved 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.