Jump to content

John2787

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About John2787

  • Rank
    One hit wonder!

LabVIEW Information

  • Version
    LabVIEW 2017
  • Since
    2015
  1. Reposting this here in an effort to gain some traction because it's absolutely killing me. I'm trying to build a standalone .exe with a VI that contains a Scilab script using the Scilab gateway. On the actual program I created I get an error message stating that the front panel cannot be loaded on the SubVI that contains the Scilab script node. If I delete the node the program runs fine. I decided to create a very basic VI containing a Scilab script to troubleshoot, and I get the following error: "This VI is not executable, The full development version of Labview is required to fix the errors". I don't understand this at all, since I do have the full development version of labview. Also, the code runs fine as a native VI, and this error is occuring on my development machine, so all required files should already be in the correct locations. Additionally, I've added "ScriptScilab.dll" as an always included source file and it's in the correct folder for the runtime engine. In fact, I've tried it in multiple different locations (app data directory, app root directory, LV2017 root directory, etc...) and still nothing. What am I missing here? .Zip of may sample application attached. My Application.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.