Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ni max'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello fellow LabVIEWers, I am trying to get a self developed PXI chassis up and running - with some problems. As this is this my first time developing a chassis, some general questions about 3rd party chassis: If I want to get a 3rd party PXI chassis up and running with MAX I just need to add the right description files into the right folder? otherwise the chassis will be recognized as "undefined"? but will still work - except triggers? Whats my status right now? Chassis is connected via PCIe 8361 - PXIe 8360 and the Connection seems to work Chassis seems to work and inserted cards get recognized by MAX and "self test" works Chassis seems to get recognized with the Keysight Resource Manager (I installed it and selected it in NI MAX) no unknown devices in windows device manager (so the NI SMBus Controller gets recognized correctly) btw my actual SW installation: PXI Services 17.5.1 MAX 17.5 VISA 17.5 DAQ 17.5 LV 17f2 I am open for any suggestions and tipps! br SayMaster
  2. I would like to know if there is a parameter in line scan camera which allow me to control time trigger along NI MAX or labview with imaqdx. I mean, I would like to triggering camera during 100ms which specific shutter and specific line/sec. And if I change shutter or line/sec the time trigger keep being the same (100ms) I don't know if this is possible with some parameter of line scan camera. Thanks a lot.
  3. Hello to all. I am using NI MAX to get images from a camera (snao mode and hardware trigger). The camera is a basler 1300-30gm. The problem is the next: My camera snaps 4 images (1 image each 40ms). In pylon viewer (camera oficcial software) I can see the four images correctly. The problem is that when I am trying to see the 4 images in NI MAX sometime the camera can not take the 4th image... like there is no time to take the 4 image (or process it to visualize in NI MAX). So maybe there is a configuration parameter in NI MAX to solve this. Any ideas? How can I solve it? I set up package size to 8000. Maybe package size is the problem? Thanks a lot.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.