Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'performance'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW Community Edition
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
    • OpenG
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 10 results

  1. I have never gotten the performance that I desire out of the 2D picture control. I always think that it should be cheaper than using controls since they don't have to handle user inputs and click events etc. But they always seem to be slower. I was wondering if any of the wizards out there had any 2d picture control performance tips that could help me out? Some things that come to mind as far as questions go: Is the conversion to from pixmap to/from picture costly? Why does the picture control behave poorly when in a Shift register? What do the Erase first settings co
  2. Hello, I am using the variantconfig.llb for saving/loading configuration files. Unfortunately these configuration-files got very huge: 10.000 lines or even more, having hundreds of sections. Loading these files takes 15-30 seconds. The workflow: - getting all sections with "Get Section Names.vi" (is very fast) - a for-loop is using "Read Section Cluster_ogtk.vi" on each section Name (using Profiler, I can see that this uses the most amount of time). Depending on the section name, I am selecting the cluster type. Do you have any hints, how I can speed up the proce
  3. I'm using a Labview Shared Library (DLL) to comunicate between a C# program (made by another company) and a labview Executeable (which means different processes) on the same PC. Currently i'm using network published shared variables, to communicate between the Labview DLL and the LABVIEW program (both made by me) which works well, except for the performance. Each time the DLL is called it needs to connect to the shared variable, which takes between 50 and 300 ms. When it is connected, the data transfer is instant. I have tried to use the PSP "Open Variable Connection In Background", which
  4. Before making the switch from LV2011 to LV2014, I ran the exact same test with the 2 versions (2011 and 2014) of my application. I recorded the CPU usage and discovered a huge deterioration of in LV2014. Is anybody aware of any change between LV2011 and LV2014 that could impact the performances like this? I should mention that the unit on the Y-scale is %CPU and the X-scale is MM:SS
  5. I am trying to create a code section that will take a 1D array and create a moving average array. Sorry if this is a bad description. I want to take x elements of the input array, average them, and put that average in the first element of a new array. Then take the next x elements, average them, and put them as the second element of the new array. I want this done until the array is empty. I have two possible ways to do it, but neither are running as fast as I wanted them to. I want to see if anyone knows of a faster way to conduct this averaging. Thanks Joe
  6. After two years "leeching" content every now and then from the Lava community I think it's time to contribute a little bit. Right now, I'm working on a project that involves lots of data mining operations through a neurofuzzy controller to predict future values from some inputs. For this reason, the code needs to be as optimized as possible. With that idea in mind I've tried to implement the same controller using both a Formula Node structure and Standard 1D Array Operators inside an inlined SubVI. Well... the results have been impressive for me. I've thought the SubVI with the Formula Node
  7. Hi, I am wondering if anyone did or found a performance test of IMAQ functions. What I am interesting in is what is the performance of IMAQ functions compared to functions written in .net or C++ (OpenCV)? Can we improve or deteriorate the performance of IMAQ based applications? regards, Marcin
  8. I've posted information about a new help topic in LabVIEW 2012 about optimizing built application performance. Here's the link: http://forums.ni.com/t5/LabVIEW/Optimizing-built-application-performance-in-LV-2012-and-earlier/td-p/2121710. Greg Stoll LabVIEW R&D
  9. Hi all - I've just posted a tool to analyze compiled code complexity of VIs in a project at http://forums.ni.com...12/td-p/2121692. Note that compiled code complexity is a new feature in LabVIEW 2012, and so this won't work with earlier versions. I'd be happy to answer any questions here or on the forums! (is it kosher to spam LAVA with links to forum posts? If not, my apologies...) Greg Stoll LabVIEW R&D
  10. Hi LAVA, I need your help! I've recently started updating a system from LV8.6 to 2011SP1, and have ended up in confusion. I deploy the system as executables on two different machines running Linux Ubuntu, one a laptop with a single processor and the other a panel PC with two processors. What happens is the on the first, single-processor computer I see a dramatic fall in the use of the CPU. The other in contrast shows a dramatic raise in CPU usage. The computers do not have LV installed, only the RTE:s. Machine1 (1* IntelĀ® CeleronĀ® CPU 900 @ 2.20GHz): CPU% with LV8.6: 63% CPU% with 2011SP
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.