Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ring'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I'm developing an application to play "Battleship" with another opponent through serial communication. I currently have the following difficulty: I have not been able to fill the Array with my opponent's ships, I can modify a position, but by changing the position, the result of the previous position returns to its original value. VI operation: For my turn, using the radio buttons, I select the coordinate and press the SEND button. My opponent answers me with a 1 if I hit or with a 0 if I failed, this data is what I couldn't keep in the array. Best regards, 3Q.vi
  2. I ran into this error while developing the project I'm currently working on. I've isolated the cause of the error and I'm able to demonstrate it in a simple VI. Basically, if I make a new selection on an enum or ring, while using the "set cell value" method on a table, error 1604 is generated. I want to understand why this is happening and also be able to fix it. test error 1604.vi
  3. Hi everybody, I have a problem with a ring-control in my labview program. The ring has many items (65536) and non-sequential values. I need to find the actual index of the ring array and set a new calculated index afterwards. As I couldn't find a way to get the actual index directly, I started a for loop and compared every "Strings[]"-array element with the "Ringtext.Text"-property. So far, so good. But when I want to set a new index to the ring, I need to use the "Set Value"-property. Here comes the problem: Every time I use the "String and Value[]"-property to get the index corresponding value, labview needs about 10 seconds to build it. Why is that? Labview doesn't have problems building the "Strings[]"-Array. Is there a way to handle the ring index seperatly I couldn't find? Can the "Strings and Values[]" operation be accelerated? Thank you for your time and your ideas. Best, ichsw
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.