Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ethercat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Software & Hardware Discussions
    • LabVIEW General
    • LabVIEW (By Category)
    • Hardware
  • Resources
    • LabVIEW Getting Started
    • OpenG
    • GCentral
    • Code Repository (Certified)
    • LAVA Code on LabVIEW Tools Network
    • Code In-Development
  • Community
    • LAVA Lounge
    • LabVIEW Feedback for NI
    • LabVIEW Ecosystem
  • LAVA Site Related
    • Site Feedback & Support
    • Wiki Help

Categories

  • *Uncertified*
  • LabVIEW Tools Network Certified
  • LabVIEW API
    • VI Scripting
    • JKI Right-Click Framework Plugins
    • Quick Drop Plugins
    • XNodes
  • General
  • User Interface
    • X-Controls
  • LabVIEW IDE
    • Custom Probes
  • LabVIEW OOP
  • Database & File IO
  • Machine Vision & Imaging
  • Remote Control, Monitoring and the Internet
  • Hardware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Company Website


Twitter Name


LinkedIn Profile


Facebook Page


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello, I am new to motor control with Labview. I have a Panasonic AC servo motor with driver Model MCDHT3520BA1. I would like to control using Labview. I have NI-cRIO 9025. I want to use it Position control mode, with EtherCAT communication. Does anyone have sample VI code.?? We dont have NI softmotion module. I have to do this assignment with sending EtherCAT commands only. But I am not getting any info. regarding this. I write the code for ESM state change from INTI to OPERATIONAL back to PRE-OPERATIONAL as shown in fig. Thanks Krishnat Research Assistant
  2. Does any one have any experience dealing with ethercat slave connection and disconnection while the system is running? Say you have a daisy chain of etherCAT slaves and the last one gets disconnected. From what I have seen the Scan Engine stops and goes to configuration mode. What if I want the system to just keep running as normal?
  3. Hi all, I am designing the control system for what will be a fairly large machine and I considering the ways the overall system can be architected. I have created systems with a cRIO master and a single cRIO 9144 EtherCAT slave. However I have not tried using multiple EtherCAT cRIOs and/or 3rd party EtherCAT devices like servocontrollers. Has anyone used more than one EtherCAT slave with a cRIO? How many slaves can you realistically daisy chain off one of the newer "value" cRIOs like the 9068? I know this answer will depend on number of scanned variables and the scan engine period. At 10ms scan engine period, what can you expect?
  4. Hello. I am trying to connect some Beckhoff EtherCAT modules to a cRIO and at the beginning everything was looking good, but now I have some serious troubles with the EtherCAT drivers. When I am trying to start or deploy a project everything is crashing, cRIO is rebooting, PC to cRIO communication is lost and nothing is working. The problem is with the EtherCAT drivers, because if the EtherCAT drivers are disabled everything is working. Does anybody has any idea what should I try? Did somebody managed to use Beckhoff EtherCAT modules with a cRIO and LabVIEW 2009? Any help or reply is much appreciated. Kind regards, Greg
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.