Jump to content

Recommended Posts

What am I doing wrong? I'm using the JKI "Write INI Cluster__ogtk.vi" and "Read INI Cluster__ogkt.vi" and I can't read back what I wrote. First I "Set" and then "Get". When the "Get" state pushes to the "Variant to Data" I get an error 91 (variant doesn't match type input). Is my cluster too complex? Noticing that the type variant being written doesn't match the variant data being read. It's missing section names. Can I do any complexity cluster or must it be formatted in a specific manner?

I saved the hierarchy in this zip so you can see the very JKI libs I'm using.

 

JKI Cluster to INI issue.zip

 

One responder in the JKI forum indicated no problem.  Another surmised that the IMAQdx reference was causing the error.

 

Thanks in advance,

JF

Edited by jfrancis

Share this post


Link to post
Share on other sites

I gave a half-answer just to point you to these forums.

Looking a little closer: is "Image Buffer Ref" a reference that gets created at run-time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.