Jump to content

Graph Extensions - Some cool addon overlays for LabVIEW Graphs - Open Source


Recommended Posts

  • 2 months later...

I just came across this last week.  There's some nice stuff in there.  Definitely some pieces that I may wind up using and extending for future projects. 

I especially liked the mouse wheel graph zoom function you wrote, very neat and modular.  I had done roughly the same with modkeys as a proof of concept when they introduced mousewheel events, but it wasn't nearly as self-contained.

Mike

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Antoine, sorry for slow replies.  I've been working still on some updates, but haven't pushed it back to previous versions yet, just limited in time, so mostly want to develop it, not port back, I've been hoping someone else would help contribute and could put a release back in previous versions, but alas.  Just keep an eye on the github project, I'll see if I can get to it there sometime.

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By javier_r
      VIPM.io now allows you to post LabVIEW Resources, Ideas, and Tools. For example, you could post a link to a video tutorial or blog article about a package. You can also post ideas, like feature requests or new tools. Best of all, package developers are notified when you post your ideas and resources, and you can comment and discuss posts with the community. Take a look at this video to learn more: https://www.vipm.io/posts/664960df-f111-4e13-989a-24be8207182d/

    • By Shuvankar Das
      I want to connect My ccd camera with labview. The details of my system is given bellow. I cannot connect it please help   OS:  WINDOWS 7, 64bit   LabView Run-Time 2013(64-bit) NI-IMAQ 4.8 NI-IMAQdx 4.3   Camera: QICAM Monochrome Cooled (QIC-F-M-12-C) Model QICAM Resolution 1392 x 1040 Sensor 1/2" Sony ICX205 progressive-scan interline CCD Pixel Size 4.65 x 4.65µm Cooling Type Peltier thermoelectric cooling to 25˚C below ambient Digital Output 12 bit Video Output FireWire (IEEE 1394b) Max. Frame Rate 10 fps full resolution @ 12 bits Pixel Scan 20, 10, 5, 2.5MHz Mount Type C-mount optical format  
       
    • By javier_r
      Hello everybody!
      Wondering how many people have tried the new vipm.io site. We have added a ton of features to make it easy to Discover LabVIEW Tools and there are some cool ones coming soon.
      Check it out and let me know what you think 😀
       
      Javier

    • By DigDoug
      CLA_ATM_QMH_PRACTICE.zipHi Folks,
       
      I'm taking the CLA exam in a few weeks and would like some feedback on the solution I put together (attached). A few specific questions:
      Can I dump tags in the VI Documentation of the VI like I did in Error Handler - Console Error.vi and get credit since there are instructions for developers to complete this work? This would be my strategy if I run out of time. 
      Does this seem like a passing solution? Why/why not?
      Where do you think I would lose the most points in this solution?
      Any other feedback on this exam or general strategy tips are greatly appreciated!
       
      Best Regards,
      Aaron
    • By David Akinpelu
      I am implementing a TCP connection between MyRio(client) and Python(server). The goal is to send data from the server to the client, perform some calculations, and send the result to the server. I need to keep changing the data being sent to the client. I noticed the first data works fine and the result returned to the server, but the client could not read subsequent data. I debugged and was able to detect that the error is coming from the first read function is the "Reading values subvi"  but I don't know how to correct it. How do I go about it?
      I have attached the files below.
      Reading Unknown Bytes from TCP.vi Second_client.vi SimpleServer.py
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.