Jump to content
  • Similar Content

    • By David Akinpelu
      I am implementing a TCP connection between MyRio(client) and Python(server). The goal is to send data from the server to the client, perform some calculations, and send the result to the server. I need to keep changing the data being sent to the client. I noticed the first data works fine and the result returned to the server, but the client could not read subsequent data. I debugged and was able to detect that the error is coming from the first read function is the "Reading values subvi"  but I don't know how to correct it. How do I go about it?
      I have attached the files below.
      Reading Unknown Bytes from TCP.vi Second_client.vi SimpleServer.py
    • By jossie
      Hello I am quite new to labview and I have some questions regarding labview. We have came up with a simulation build in labview as shown in the folder. However, we will be making use of Myrio to connect current and voltage sensors to send the data to labview when labview is running. We are currently having difficulties trying to search if it is possible to send the wave files and the popout messages ( messagebox.vi and Player2Wins.vi) to NI Dashboard for Labview in Ipad by using myrio. Is it possible for myrio to store wave files and the additional VIs and sending these to NI Dashboard for Labview? 
       
      Otherwise, it is possible for Labview to send the entire program.vi, messagebox.vi and Player2Wins.vi to cloud and people are able to see the GUI in program.vi remotely? ( We have found information like Labview web services etc. We hope that people are able to view our GUI and press the " Press start" button as well as closing the popout messages in a website not from our local network). 
       
      I sincerely apologize if what I am asking does not make sense to people who are reading this. I hope that someone will help me with this as it is very difficult for me to do and I need some guidance from people who are familiar with these. Thanks for taking your time to read and your reply. 
      Simulation_Build_(3).zip Pop-up_Message.vi Player2Wins.vi
    • By grjgrj
      Hello. I need change some code for SbRIO-9626 with LabVIEW 2018. I have code from LabVIEW 2015. Right now I have only LabVIEW 2018. And I worked with it for SbRIO-9627.
      LabVIEW FPGA, LabVIEW Real-Time, NICRIO1800 driver istalled.
      And I install Xilinx ISE 11.5 Compilation Tool too. 
      When I start compilation FPGA VI I got error about problem with compilation too (see attachment picture).
      Could you tell me how I can solve this problem? 
      It is very important. 

    • By prabhakaran
      Hi,
       
       
      I am trying to use image convolution inside FPGA. My Image size is around 6kx2k. The convolution is applied properly until 2600 pixels in x resolution. After that, the values seem to miss previous row data. 
       
      In Detail: As convolution is matrix operation, image data needs to be stored for the operation. But it seems there is an inadvertent error storing only 2600 pixels per row inside FPGA. And hence the filtered output is calculated assuming these pixels to be 0. 
       
      I have tried with different image sizes, different convolution kernels, and also in different targets (cRIO 9030 and IC 3173). All results are same.
       
      I have attached a screenshot of FPGA VI and an example image.
       
      The example image shows an input image of 4000x2500 of same pixel value 16.The kernel is 3x3 of values 1 with divider=1. The RT image is processed using IMAQ convolute inside RT controller and has value 144 [(9*16)/1] for all pixels. But the FPGA processed image (zoomed in) has 144 until 2597 pixels and then 112 (7*16- showing 1 column of 2 rows missing) at 2598, 80 (5*16- showing 2 columns of 2 rows missing) at 2599 and 48 after that (missing 3 columns of 2 rows- current row is always present). This shows the data is missing from the previous rows after 2600 index.
       
      Is there some mistake in the code or any workaround available?


    • By tdavid
      Hi,
      If I generate an FPGA IP core from my LabVIEW code, can I use it somehow in traditional FPGA development environments, such as Vivado?
      Thanks,
      David
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.